11-04-2011

Samenwerken aan nieuwe inzichten en een hoger rendement

Iedere fitness & wellness ondernemer beschikt door zijn jarenlange ervaring over een schat aan informatie en inzichten. Door deze kennis en ervaring te bundelen ontstaat een zeer waardevolle bron van informatie voor iedere ondernemer die de ambitie heeft om de beste te worden! Dat is het idee achter de Fitness & Wellness Barometer een initiatief van Clubactivation in samenwerking met BodyBiz.

Onze doelstelling is simpel: zoveel mogelijk informatie met elkaar delen en inzichtelijk maken om er uiteindelijk samen beter van te worden.

 “Want wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen!”

Oorsprong initiatief In gesprekken met ondernemers merken wij dagelijks dat er een steeds groter wordende behoefte bestaat om kennis en ervaringen uit te wisselen. Door de veranderende marktomstandigheden en de toenemende concurrentie spelen er veel vragen waarbij de ondernemer benieuwd is naar de mening en praktijkervaring van zijn collega ondernemers.

“Hoe haal ik meer omzet uit mijn horeca?”“Welke fitness apparatuur zal ik aanschaffen?”“ Wat werkt er wel en niet op marketing gebied?”“ Welke abonnementsvormen moet ik aanbieden? ““ Welke groepslessen zijn het meest populair?”“ Moet ik wel of niet investeren in wellness faciliteiten?”

Doe mee! Hoe meer deelnemers hoe waardevoller de uitkomsten van het onderzoek. Investeer 5 minuten van uw tijd en wij voorzien u van veel nieuwe inspiratie, kennis en inzichten.

Aanmelden is gratis Meld u nu aan voor deelname aan de Fitness & Wellness Barometer via www.clubactivation.nl en doe mee!

vergeet u niet aan te melden bij de www.clubvanhetjaar.nl verkiezing

CLUBACTIVATIONHEALTHCLUB INNOVATORS

W: www.clubactivation.nl

E: info@clubactivation.nl

 
 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO