21-10-2011

Het Nederlandse bedrijfsleven is relatief goed uit de recessie van 2009 gekomen, maar krijgt de komende tijd last van een lagere groei van de wereldhandel. Ook de consument blijft uiterst terughoudend in zijn bestedingen. Tegelijkertijd zijn er forse neerwaartse risico’s voor de economische groei.

 

Het juiste antwoord op uitdagingen De eurocrisis springt natuurlijk het meest in het oog. Gezien de grote onzekerheid, bezuinigingen en beperkte internationale groei zal de economische ontwikkeling in 2012 matig zijn. Toch blijft Nederland nog steeds een van de meest welvarende landen in de wereld. Ook de overheidsfinanciën staan er in internationaal perspectief op dit moment goed voor. Behoud van de relatief goede uitgangspositie vraagt echter wel om het juiste antwoord op de uitdagingen in de verschillende sectoren.

 

 

Actuele cijfers en trends van uw branche

De Rabobank brancherapporten zijn tevens geactualiseerd. Lees het rapport over de fitness branche. https://www.efaa.nl/files/cuteeditor/files/horeca_fitnesscentra_okt2011_2936115.pdf

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO