14-05-2007

Het Finally Lifestyle Program (FLP) is een innovatief lifestyle, voeding en afslankprogramma. Iedere begeleider in de sport- en gezondheidsbranche wordt in staat gesteld geheel zelfstandig een professioneel lifestyle, voeding en afslankprogramma te exploiteren.

Online intake

Het samenstellen van een professioneel voedingsadvies kost veel werk. Zowel om de benodigde gegevens te verkrijgen, als om het advies samen te stellen. Daarnaast is er veel specialistische kennis nodig om dit op een juiste wijze te doen. Automatisering zorgt ervoor dat arbeidsintensieve en/of ingewikkelde processen bijzonder eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. De intake verloopt geheel online en het samenstellen van het advies volledig via een uniek softwarepakket. Het FLP neemt je twee uur gespecialiseerd diëtistenwerk uit handen! Bovendien is het FLP gebaseerd op 15 jaar kennis en ervaring.

Eenvoudige exploitatie

Iedere organisatie die zich bezig houdt met het begeleiden van consumenten op het gebied van de lichamelijk gezondheid kan het FLP exploiteren. Je bepaalt zelf welke werkwijze past bij jouw organisatie. Exploitatiefase 1 betreft het direct doorverkopen van het advies. Net zo eenvoudig als het verkopen van een sportdrank. In exploitatiefase 2 ga je een marketingcampagne opzetten om het aantal klanten te verveelvoudigen. In exploitatiefase 3 biedt je het FLP aan als compleet begeleidingsprogramma voor 12 weken of langer.

Jeroen Pronk van JPT Personaltraining & Coaching te Monster:

'Als personal trainer ben ik van mening dat je je beroep professioneel moet uitoefenen. Ook moet je zorgen voor de juiste uitstraling van je producten en diensten. Ik werkte al met Survival of the Fit-test en Exercise Assistant van Health Software en sinds kort het Finally Lifestyle Program. Als personal trainer ben ik nu in staat om professionele lifestyle, voeding- en afslankbegeleiding aan te bieden aan mijn klanten. En het is een uniek systeem om nieuwe klanten te werven. Ik ben nog niet zo lang geleden gestart, maar nu alweer begonnen aan mijn tweede pakket voor 20 klanten. Als ondernemer moet je het vooral zelf doen maar met partners als Health Software wordt het je wel een stuk gemakkelijker gemaakt!'

Ga voor meer informatie naar www.finallypro.nl , www.healthsoftware.nl of bezoek de stand tijdens de EFAA vakbeurs in Papendal.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO