14-05-2007

Technogym introduceert Kinesis PersonalPrimeur op EFAA Conventie

Technogym is aanwezig met fitness apparatuur voor de professionele sportcentra en voor de biomedische markt. Bezoekt u de stand en seminars van Technogym Benelux om demonstraties van onze producten te aanschouwen en onze apparatuur zelf uit te proberen.

Kinesis Personal revolutionair trainingsconcept!We zijn trots om onze innovatie op het gebied van bewegen te presenteren. Dit multifunctionele en innovatieve trainingsconcept draait inmiddels op vele plaatsen in de Benelux naar volle tevredenheid van klanten, clubeigenaren en fysiotherapeuten. Met deze revolutionaire manier van trainen trekt uw club hele nieuwe doelgroepen aan. Coördinatie, kracht en mobiliteit is de drie-eenheid waarin je de verschillende posities opbouwt. Kinesis Personal leent zich bijvoorbeeld ook perfect voor Personal Training. Vooral de diversiteit in oefeningen spreekt gebruikers aan. Geen training is hetzelfde, lekker afwisselend.

Schrijf u in voor workshop Kinesis

Kom naar de EFAA Conventie om het nieuwe Technogym-concept van Kinesis Personal echt te begrijpen en kennis te maken met de laatste ontwikkelingen en de beste innovaties op het gebied van bewegen. Wij hopen u te begroeten bij de Technogym stand.

U kunt zich bij de Technogym stand inschrijven voor de workshops:

Vrijdag 18 mei Zaterdag 19 mei Zondag 20 mei

10.00 uur 10.00 uur 10.00 uur 14.00 uur 14.00 uur 16.00 uur 16.00 uur 16.00 uur

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neemt dan contact op met de afdeling marketing. Telefoonnummer: +31 (0)10 422 3222.

Bijlage: Beeld Kinesis Personal

---------------------------------------------------------------------------------------------

Technogym Benelux B.V. Rhijnspoor 259 2901 LB Capelle a/d IJssel www.technogym.nl Tel.: 010-4223222 Fax: 010-4222568 Email: marketing@technogym.nl


Technogym Benelux B.V., met het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel is actief als leverancier van fitness apparatuur voor professionele sportcentra, de biomedische markt en particulier gebruik. Technogym werd in 1983 opgericht door directeur/eigenaar Nerio Allesandri en de onderneming is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider in professionele en biomedische apparatuur. De groei wordt mogelijk gemaakt door continue investeringen in: research & development, productinnovatie & training. Technogym Benelux maakt deel uit van Technogym SpA te Gambettola, Italië.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO