27-05-2009

Als partner van EFAA was SpringBoost tijdens de conventie aanwezig met een stand. Iedereen die de conventie bezocht, heeft kunnen kennis maken met deze nieuwe fitnessschoenen en kunnen profiteren van aantrekkelijke introductieprijzen.

SpringBoost is een Zwitsers (sport)schoenenmerk en heeft, na jarenlang onderzoek, een schoen ontwikkeld gebaseerd op het dorsaal flexie principe. Dit houdt in dat de hiel van de voet lager staat dan de bal van de voet. Dit zorgt o.a. voor een betere doorbloeding en traint intensief de bil- en beenspieren.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze andere manier van bewegen de sportprestaties, de training van het lichaam en de gezondheid verbetert en daarnaast blessures helpt voorkomen.

In Nederland is Paul Lammers – bewegingswetenschapper, docent fitness en krachttraining en verbonden aan NOC/NSF – een ‘believer’ en gebruiker van de SpringBoost schoenen. De SpringBoost volleybalschoenen worden tevens sinds 2005 gebruikt door het HvA Volleybal team. Dit volleybalteam van de Hogeschool van Amsterdam is een belangrijke kweekvijver voor Jong Oranje.

Naast fitness- en volleybalschoenen heeft SpringBoost ook andere schoenen voor onder andere wandelen en dagelijks gebruik. Meer informatie vind je op www.springboost.com en je kunt de schoenen bestellen op www.springboostshop.nl. SpringBoost is ook nog steeds op zoek naar partners om mee samen te werken. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Triaxis Benelux, tel. 023-547 5074 of info@triaxisbenelux.nl.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO