16-09-2011

Vanaf het najaar 2011 breidt EFAA haar opleidingen aanbod verder uit met praktische, eendaagse opleidingen.  

Hiervoor gaat EFAA een samenwerking aan met Meijers Fit & Gezond. Meijers heeft zich de laatste jaren steeds meer geprofileerd als specialist in “functionele training”, met trainingsmaterialen en praktische opleidingen zoals BOSU®, TRX®, Flowin® en Trigger Point®.  

Door de krachten te bundelen spelen EFAA en Meijers in op de ontwikkeling binnen de fitnessbranche, waarin men behoefte heeft aan praktische informatie, gebaseerd op de laatste trends die direct in de praktijk toe te passen is.  

Het uitgangspunt van deze opleidingen is het bieden van inzicht in functionele training met nieuwe trainingsmogelijkheden en materialen, door middel van theoretische onderbouwing, maar vooral aandacht voor praktische vaardigheden.   

De eerste twee praktische, eendaagse opleidingen die worden aangeboden zijn aeroSling® Slingtraining en de Power Club Training. De kick-off van deze samenwerking zal plaatsvinden tijdens het PTPlanet Congres, 30 september in Leiden (www.ptplanet.nl), met extra korting op opleidingen en functionele trainingsmaterialen voor alle deelnemers van het congres. Meijers zal hier aanwezig zijn met een stand met verschillende aanbiedingen. 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO