21-09-2012

Core Power is een uniek trainingsprogramma dat is ontwikkeld door L.M. Meijers b.v. Core Power verwerkt kracht, conditie en coördinatie in één effectieve workout. Vanuit de ‘core’-spiergroepen buik en onderrug komen alle basics aan de beurt: duwen, trekken en heffen, draaien, buigen en strekken. Door de veelzijdigheid, afwisseling en dynamiek op de vloer is iedere training opnieuw een prikkelende uitdaging voor trainer en deelnemers!

 

Look Better, Feel Better, Perform Better! Core Power helpt een sterk lichaam te ontwikkelen met de buik- en onderrugspieren als stabiele basis, de core. Men bouwt spierkracht en uithoudingsvermogen op, maar ook de stabiliteit en coördinatie gaan vooruit. Dit vertaalt zich naar betere sportprestaties en minder klachten en blessures. Daarnaast wordt de lichaamshouding verbetert, waardoor men letterlijk steviger in de schoenen staat en dat dan ook uitstraalt! Beter presteren betekent ook beter voelen en er beter uitzien! Trainingsproducten die hun succes al hebben bewezen De grote successen in fitness hoeven we niet opnieuw voor te stellen: de BOSU® Balance Trainer, FLOWIN® en natuurlijk Suspension Training. Deze en diverse andere vertrouwde producten van L.M. Meijers vormen de kern van Core Power. Ze zijn stuk voor stuk tot een eigen module uitgewerkt waarmee men direct aan de slag kan. Core Power Functional Training Zone De Core Power Functional Training Zone is een kant-en-klaar ingerichte trainingsruimte waar uitsluitend met de beste functionele trainingsmaterialen wordt gewerkt. Deze functionele trainingsruimte vormt het kloppende hart van de fitnessruimte: het straalt dynamiek uit, brengt mensen bij elkaar en brengt bewegen terug naar zijn essentie: duwen, trekken en heffen, draaien, buigen en strekken. Lancering Core Power Functional Training Zone tijdens de PTplanet Praktijkdag De PTplanet praktijkdag op vrijdag 26 oktober zal in het teken staan van de lancering van de Core Power Functional Training Zone. EFAA opleidingen en Meijers Fit & Gezond hebben de handen ineen geslagen om te komen met een functioneel trainingsconcept, waarin de beste trainingsmaterialen worden gecombineerd met een hoogwaardig trainingsprogramma en sterke, praktijkgerichte workshops! Core Power Functional Training bijscholingsabonnement Om trainers up-to-date te houden heeft EFAA een Core Power bijscholings- abonnement ontwikkeld. Competentie-, kennis- en talentontwikkeling staan centraal in dit lidmaatschap. Het werken met Functionele Trainingsmiddelen is één van de competenties die niet meer mag ontbreken bij de fitness professional. De ontwikkelingen en het aanbod van functionele trainingsmiddelen gaan snel, een reden te meer voor EFAA om een structurele samenwerking aan te gaan met L.M. Meijers door drie keer per jaar samen een praktijkdag ‘Functionele Training’ aan te bieden voor personal trainers en andere fitness professionals.

Tevens biedt EFAA binnen dit abonnement diverse middelen aan om kennis op pijl te houden zoals een kennisdatabase en vrij toegankelijke e-learning programma’s onder andere op het gebied van Fitness, Bewegen is Medicijn, Personal Training en (pre) diabetes. Voor meer informatie over het Core Power trainingsconcept en de Core Power Functional Training Zone neem contact op met L.M. Meijers of kijk op www.corepower.nl. Voor meer informatie over het Core Power Functional Training bijscholingsabonnement kunt u contact opnemen met EFAA of klik hier. EFAA | Houtstraat 14 | 6001 SJ WEERT | T. +31 (0) 495 – 533229 | W. www.efaa.nl | E. info@efaa.nl Meijers Fit & Gezond| Kokkelertstraat 6 |6116 AR Roosteren | T. +31 (0)46 – 4496100 | W. www.meijers.com | E.  info@meijers.com

 

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO