02-02-2010

EHFA’s vertegenwoordiging in Europa bereikte eind 2009 een record; 9.054 sportcentra in 23 landen zijn nu vertegenwoordigd binnen EHFA.

In januari zijn er 71 organisaties lid van EHFA, zoals nationale branche organisaties, opleidings instituten, leveranciers, universiteiten en ketens. Daarmee is EHFA de grootste internationale fitness organisatie geworden.

Een grote doorbraak werd in December 2009 gerealiseerd met de overeenkomst om lid te worden van DSSV, de grootste Duitse branche vereniging met meer dan 1500 leden. Ook Polen sloot zich aan eind 2009, met 350 clubs.

Het kantoor in Brussel telt nu 5 medewerkers en er is een vacature voor een project coördinator, die mede vorm zal gaan geven aan het recentelijk verworven EU subsidie project om de consumenten acties in Europa in kaart te brengen en op hun effectiviteit te beoordelen.

Daarop gebaseerd zal EHFA suggesties aan de EU doen voor grotere interventie met consument gerichte campagnes om beweging en gezonde leefstijl te stimuleren.

Ook is EHFA druk doende met Fit!vak om in Nederland het Europese Register te vestigen (www.ereps.eu) met een NL afdeling. Meer hierover binnenkort…

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Nieuwe Gezondheid
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO